Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila: M.L.B.

16. 10. 2019. 16:41 >> 16:40
9

KOMPANIJA VOLI

Samo dva marketa radiće do ponoći

U susret uvođenju neradne nedjelje, kompanija Voli odlučila je da samo u dva velika marketa subotom produži radno vrijeme do ponoći.

Iako su pojedini portali objavili da Voli produžava rad subotom do ponoći, PR menadžerka Olivera Šuškavčević za Portal RTCG objasnila je, da je riječ o samo o dva velika marketa kod Delte i na Zabjelu.

Samo ta dva objekta, kako pojašnjava, će narednih sedmica raditi do ponoći.

Šukakvčević ističe i da radnici neće raditi prekovremeno, već po osam sati.

“Cilj je da u ovom prelaznom periodu izađemo u susret kupcima, ali da se na neki način i mi u kompaniji pripremimo za neradnu nedjelju”, poručila je Šuškavčević.

Trgovina na veliko i trgovina na malo, kako je propisano novim zakonom, ne može da se obavlja nedjeljom i u dane državnih i drugih praznika.

Postoje izuzeci, pa će se nedjeljom raditi u apotekama, specijalizovanim prodavnicama ili kioscima za prodaju hljeba, pekarskih proizvoda i kolača, cvijeća, suvenira, štampe, sredstava za zaštitu bilja ili pogrebne opreme, benzinskim stanicama i prodavnicama za trgovinu na malo u okviru benzinskih stanica.

Nedjeljom će raditi i pijace sa štandovima – tezgama, vitrinama i automatima izvan pijaca i pokretnim prodavnicama; objekti smješteni unutar zatvorenih područja autobuskih i željezničkih stanica, aerodroma i luka; štandovi i kiosci u kojima se prodaju robe za vrijeme održavanja priredbi, festivala i manifestacija, sajmovi i za vrijeme javnog prikazivanja kinematografskih djela te skladištima za trgovinu na veliko.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније