Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

21. 10. 2019. 19:15   >>  19:22 1

RAZGOVOR S MARKOVIĆEM

Njemački ministar ekonomije sjutra u CG

Delegacija njemačkih poslanika i privrednika, koji predvodi ministar ekonomije, boraviće u utorak u Crnoj Gori.

Ministra ekonomije i energetike Peteram Altmajera i delegaciju SR Njemačke primiće premijer Duško Marković, saopšteno je iz Vlade.

Jedna od glavnih tema razgovora Markovića i potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem Milutina Simovića sa delegacijom SR Njemačke biće, kako je najavljeno prilikom Premijerovog sastanka sa ministrom Altmajerom, proljetos u Berlinu, produbljivanje privredne saradnje i intenziviranje njemačkih investicija u Crnu Goru.

U njemačkoj delegaciji, koja broji više od trideset članova, su pored članova Kabineta ministra Altmajera, predstavnici Bundestaga i Njemačke privredne komore, te njemački privrednici.

Tokom posjete, biće potpisan Sporazum o partnerstvu u administraciji između Vlade Crne Gore i Vlade SR Njemačke.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније