Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

01. 11. 2019. 11:12   >>  11:11

PRIJESTONICA CETINJE

Raspisan oglas za izdavanje Oboda

Prijestonica Cetinje objavila je oglas za prikupljanje ponuda za davanje u zakup nepokretnosti nekadašnjeg Oboda, koji je ove godine kupila novcem iz Program razvoja grada za 2019. godinu.

U zakup na 30 godina, kao cjelina, daju se nepokretnosti izgrađene na katastarskoj parceli 1161/1, opisane u “V” listu, lista nepokretnosti broj 413 KO Cetinje.

"Minimalna mjesečna cijena zakupa nepokretnosti iznosi 55 hiljada eura sa uračunatim PDV-om. Zakup se plaća u dvije jednake polugodišnje rate, i to prva najkasnije do 30. juna, a druga najkasnije do 31. decembra za tekuću godinu zakupa", navode iz Prijestonice.

Da bi ispunio uslove uslove zakupa ponuđač, kako navode, mora imati biznis plan, odnsono investicioni program koji nedvosmisleno pokazuje izdvajanje na račun Prijestonice minimum 10% od ostvarenog godišnjeg neto profita.

"Punuđač bi u biznis planu/investicionom programu trebalo da pokaže investiciono ulaganje od minimum 10 miliona eura za period od 2,5 godine počev od dana zaključivanja Ugovora, u adaptaciju i/ili rekonstrukciju postojećih nepokretnosti i opremanje, kao i otvaranje minimum 100 novih radnih mjesta u periodu od 2,5 godine od dana zaključivanja Ugovora", kazali su iz Prijestonice.

Učesnik na tenderu, dalje pojašnjavaju, mora imati godišnji poslovni prihod od minimum 30 miliona eura za posljednje tri godine i dostaviti bezuslovnu bankarsku garanciju za dobro izvršenje posla, naplativu na prvi poziv u korist Prijestonice, u iznosu od 3% planirane investicije za 2,5 godine.

"Učesnici na javnom pozivu su dužni da uz ponudu dostave dokaz o uplati depozita u iznosu od 100 hiljada eura. Rok za povraćaj depozita učesnicima kojima nijesu prihvaćene ponude je 90 dana od dana raspisivanja tendera. Pravo učešća na javnom pozivu imaju fizička i pravna lica i konzorcijumi. Ponude se predaju u Građanskom birou Prijestonice Cetinje, na adresi Bajova br. 2, Cetinje, u vremenu od 8 do 14 sati, svakog radnog dana najkasnije do 2. decembra 2019. godine. Javno otvaranje ponuda će sprovesti Tenderska komisija 9. decembra 2019. godine, u zgradi opštine – sala za sastanke, na adresi Bajova br. 2, Cetinje, sa početkom u 12 sati", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније