Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: M.M ]

13. 11. 2019. 18:40   >>  20:05

MARKOVIĆ ZADOVOLJAN

Veliko interesovanje za projekat ekonomskog državljanstva

Premijer Duško Marković iskazao je zadovoljstvo uspjehom predstavljanja Crne Gore u Londonu na XIII globalnoj konferenciji o državljanstvu rekavši da je to bila prilika da pred renomiranim poslovnim ljudima iz cijelog svijeta pošaljemo poruku da je Crna Gora prestižna investiciona destinacija i poželjna za ulaganje kapitala.

„Nema bolje prilike nego da potencijale Crne Gore predstavimo u Londonu, jednom od najvećih biznis centara u svijetu u kojem se sreću biznismeni i sa Istoka i sa Zapada. Veoma sam zadovoljan što je iskazano veliko interesovanje za naš program i što će sasvim sigurno to interesovanje biti pretočeno u konkretne inicijative i u konkretne procedure koje će doprinijeti razvoju projekata u sektoru turizma i poljoprivrede i na taj način podstaći dalji rast naše ekonomije i razvoj“ – rekao je on nakon obraćanja učesnicima konferencije.

Kazao je da ćemo iz tog programa ne samo podstaći nove investicije već i obezbijediti dodatni novac za razvoj kapitalne infrastrukture.
Kao posebno važno predsjednik Vlade je istakao činjenicu da je naš model, koji smo promovisali, jedinstven i da zahvaljujući angažovanju kvalitetnih agencija za marketing i za bezbjednosne provjere nema mogućnosti kompromitacije projekta.

„Ovdje su se svi uvjerili da je naš program jedinstven da to nije prodaja nekretnina i imovine radi brzog priliva nova u budžet već radi priliva novca na duže staze u budžet, da smo obezbijedili transparentnost i zakonitost i sigurnost ulaganja“ zaključio je Marković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније