Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

25. 09. 2013. 10:44   >>  10:45

ĐUKANOVIĆ I ŠEIK SAMAH

Za bolju saradnju s Kuvajtom

Vlada Kuvajta zainteresovana je da sa Crnom Gorom unaprijedi sveukupnu saradnju, a posebno u oblasti saobraćaja i pomorstva, naftne industrije i energetike, saopštio je predsjednik Vlade Kuvajta šeik Džaber Al Mubarak Al Hamad Samah tokom sastanka sa premijerom Milom Đukanovićem.

Đukanović se na marginama 68. zasjedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, sastao se sa predsjednikom Vlade Kuvajta.
 
Đukanović, je kako je saopšteno iz Vlade, konstatovao da su odnosi Crne Gore i Kuvajta veoma dobri, iskazao je uvjerenje da će u predstojećem periodu doći do dodatnog unaprjeđenja sveukupne saradnje između dvije države.
 
I predsjednik Vlade Kuvajta šeik Džaber Al Mubarak Al Hamad Samah, kazao je da je zadovoljan bilateralnim odnosima Kuvajta i Crne Gore.

"Sagovornici su se saglasili da će dvije Vlade u narednom periodu jačati kontakte u pravcu boljeg povezivanja privrednika dvije zemlje u obostranom interesu", navodi se u saopštenju iz Đukanovićevog kabineta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније