Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

18. 02. 2013. 12:50 >> 16:04
1

ZBOG AUDIO SNIMKA

Pozitivna traži ostavke Jelića i Vukčevića

Poslanik Pozitivne Crne Gore Mladen Bojanić zatražio je da poslanici DPS-a Zoran Jelić i Zoran Vukčević podnesu ostavke.

Bojanić je, na sjednici skupštinskog Odbora za ekonomiju, kazao da su ta dva poslanika najodgovorniji za navodnu zloupotrebu državnih resursa.

„Pozivam ih da podnesu ostavke na poslaničke funkcije. Svjedoci smo da su prije par dana izašli dokazi prema kojima se može zaključiti da su njih dvojica udarne pesnice Vlade, koja jasno i nedvosmisleno prekraja volju građana. Na taj način obesmišljava se rad od obrazovanja pa dalje, a vidimo kako se to rješava u praksi“, poručio je Bojanić.

Zoran Jelić je odbacio takav zahtjev i dodao da je iznenađen konstatacijama Bojanića.

 „Vi već unaprijed osuđujete, presuđujete na osnovu snimaka koji su se pojavili u javnosti. To su snimci sa naše sjednice Savjeta na kojoj pričamo stručno i partijski. Imaćemo vremena da pričamo o ovome, ali sada Vaš zahtjev nije kompetentan i uopšte nemamo namjeru da Vama ili bilo kome drugom podnosimo ostavku. Poznato je ko nas je birao i čiji smo predstavnici u ovom Parlamentu“, kazao je Jelić.

Reagovao je i poslanik Zoran Vukčević.

 „Sve što sam rekao na bilo kojem organu partije stojim iza toga i moralno i formalno. Snosim odgovornost za bilo šta što sam uradio, kao poslanik ili kao pojedinac. Stojim potpuno uspravno'', naveo je Vukčević.

 

Biljana Radosavljović, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније