Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina business, Objavila: R.B. ]

04. 01. 2020. 16:02 >> 22:40

JAVNI OGLASI

Zainteresovani da dostave ponude za geološka istraživanja

Ministarstvo ekonomije pozvalo je sve zainteresovane da dostave ponude na javne oglase za dodjelu ugovora o koncesiji za detaljna geološka istraživanja i eksploataciju mineralnih sirovina sa ležišta Maljat, Bijelo polje i Stupne.

Rok za dostavljanje ponuda za dodjelu ugovora o koncesiji za istraživanje i eksploataciju mineralne sirovine bentonita sa ležišta Bijelo polje u Opštini Bar je do 13 februara.

Koncesioni akt o mineralnoj sirovini bentonita sa navedenog lokaliteta Vlada je usvojila 14. novembra.

Sa 40 bodova će se vrednovati ponuđeni procentualni iznos za obračun koncesione naknade, sa 20 obim godišnje rudarske proizvodnje, sa po 15 reference ponuđača, kvalitet poslovnog plana i efekti na zapošljavanje i ekonomski razvoj, a sa deset prosječni bruto prihod u posljednje tri godine.

Kao dokaz obezbjeđenja ponude prilaže se bankarska garancija ponude na iznos od pet hiljada EUR.

Svi zainteresovani za dodjelu ugovora o koncesiji za eksploataciju mineralnih sirovina arhitektonsko-građevinskog i tehničko-građevinskog kamena sa ležišta Maljat u Opštini Danilovgrad je do 6. februara.

Koncesioni akt o mineralnoj sirovini arhitektonsko-građevinskog i tehničko-građevinskog kamena na tom ležištu Vlada je usvojila 19. decembra.

Kriterijumi za bodovanje su isti kao i za ležište Bijelo polje.

Rok za dostavljanje ponuda za dodjelu ugovora o koncesiji za detaljna geološka istraižvanja i eksploataciju nemetalične mineralne sirovine tehničko-građevinskog kamena sa lokaliteta Stupne u Opštini Kotor je 20. februar.

Koncesioni akt o nemetaličnoj mineralnoj sirovini tehničko-građevinskog kamena sa tog lokaliteta Vlada je usvojila 31. januara.

Za ovo ležište će se sa po 30 bodova vrednovati ponuđeni procentualni iznos za obračun koncesione naknade i obim godišnje rudarske proizvodnje, sa 20 reference ponuđača, sa deset kvalitet poslovnog plana i efekti na zapošljavanje i ekononomski razvoj, a sa po pet prosječni bruto prihod i profit u posljednje tri godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније