Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Mina Business, Objavila: M.M.Lj. ]

16. 01. 2020. 08:32   >>  08:31

ADRIATIC CAPITAL LLC

Nova banka dobila novog vlasnika

Nova banka dobila je novog vlasnika - Adriatic capital LLC, sa sjedištem u Floridi.

Pobjeda piše da je u srijedu na Montenegroberzi registrovana transakcija od 7,1 milion eura za 299.511.761 akciza oznake AZMO-B.

U izvještaju berze ne navode se detalji.

U drugoj polovini prošle godine Azmont investments, jedini vlasnik te banke, sklopio je ugovor o kupoprodaji sa Adriatic kapital LLC.

Cijena po akciji je 0,0237 eura, što ukupno iznosi 7,1 milion eura.

U međuvremenu su sprovedene aktivnosti za dobijanje saglasnosti, odobrenja i dozvola nadležnih organa, neophodnih za realizaciju kupoprodaje akcija.

U julu prošle godine saopšteno je da je Adriatic kapital LLC kompanija koja je osnovana i posluje po zakonima Sjedinjenih Američkih Država (SAD).

Ova banka je treći kvartal prošle godine završila u minusu od 1,18 miliona eura.

Tada je od kamata zaradila 562 hiljade, a od naknada i provizija je bila u minusu 67 hiljada.

Glavni izvršni direktor ove banke je Mammadov Kamran i Đorđe Lukić, a u odboru direktora su Ahmet Erentok, Rashad Aliyev, Rashad Rasullu, Gorkhmaz Agayev i Ana Ivanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније