Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina business, Objavila: R.B. ]

03. 02. 2020. 15:35   >>  15:35

PORTONOVI

Kapaciteti marine se ubrzano popunjavaju

Interesovanje za vezove u D-Marin Portonovi marini tokom zimskih mjeseci je veliko i kapaciteti marine se ubrzano popunjavaju, saopštili su njeni predstavnici.

“Da za vezove u jednoj od najljepših marina na Jadranu vlada veliko interesovanje potvrđeno je i na najvećem sajmu nautike u zatvorenom prostoru u Dizeldorfu, koji je održan od 18. do 26. januara”, navodi se u saopštenju D-Marin.

Na promotivnom štandu grupe D-Marin, najveće interesovanje je iskazano upravo za D-Marin Portonovi marinu i Crnu Goru uopšte.

Menadžer D-Marin Portonovi marine, Nikola Banović, kazao je da u marini, koja je sastavni dio prestižnog Portonovi rizorta, tokom ove godine planiraju niz aktivnosti koje će biti organizovane za korisnike vezova i posjetioce.

“Izdvojili bismo sportske i kulturno-zabavne aktivnosti poput regate koja će biti organizovana sa lokalnim jedriličarskim klubovima i renomiranim jedriličarima, ali i nastupe mjesne muzike iz Đenovića koja će u marini svirati poznate svjetske hitove tokom ljetne sezone", dodao je Banović.

Zaposleni u D-Marin Portonovi marini kontinuirano rade na unapređivanju svojih vještina u skladu sa razvojem industrije, kroz različite obuke i treninge.

Kako je rad na osnaživanju kadra od velikog značaja za razvoj cijele industrije, ostvarena je saradnja i sa Pomorskim fakultetom iz Kotora čiji će studenti imati priliku da volontiraju, primjenjuju stečena znanja i razvijaju nove vještine tokom ljetnje turističke sezone u marini D-Marin Portonovi.

Banović je rekao da je D-Marin Portonovi marina, za klijente i korisnike vezova, spremila niz povoljnosti.

“Jedna od takvih je i Bring your friend kampanja koja će vlasnicima plovila do 12 metara omogućiti značajne benefite ukoliko odaberu ovu luku kao svoju matičnu. Svaki korisnik veza ima obezbjeđen parking u marini, a za one koji potpišu ugovor na duže vrijeme obezbjeđeno je i garažno mjesto u okviru cijene veza”, objasnio je Banović.

Na raspolaganju će im takođe biti i široka ponuda usluga Portonovi rizorta gdje korisnici marine imaju posebne povoljnosti.

D-Marin Portonovi marina raspolaže sa 238 vezova.

U okviru marine nalazi se i granični prelaz, a od ove sezone će početi sa radom i benzinska stanica sa mogućnošću snabdjevanja plovila gorivom oslobođenim od poreza i akciza.

Naredno internacionalno predstavljanje D-Marin Portonovi marine planirano je za sajam nautike u Istanbulu od 22. februara do 1. marta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније