Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina business ]

11. 02. 2020. 22:16 >> 22:16

ŽUGIĆ SAOPŠTIO

CBCG će pratiti spajanje CKB i Podgoričke

Centralna banka (CBCG) će pažljivo pratiti aktivnosti Crnogorske komercijalne banke (CKB) u vezi sa spajanjem sa Podgoričkom, kako bi se očuvala zdrava konkurencija i osnažila stabilnosti bankarskog sistema, saopštio je guverner Radoje Žugić.

On je na sastanku sa glavnim izvršnim direktorima CKB i Podgoričke banke, Palom Kovacsem i Miloradom Katnićem, razgovarao o aktivnostima u vezi sa spajanjem.

Kovacs je rekao da je CKB definisala precizan plan aktivnosti i odredila radne timove i rokove za njihovu realizaciju.

„Naša namjera je da taj zahtjevan proces prilagođavanja sistema planiranom spajanju dvije banke sprovedemo na profesionalan i efikasan način, a da, u isto vrijeme, sačuvamo poslovnu poziciju i unaprijedimo sve segmente poslovanja“, naveo je Kovacs.

Na sastanku je dogovoren nastavak koordinacije i komunikacije na planu budućih aktivnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније