Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: J.B.Č. ]

12. 02. 2020. 09:24   >>  09:26

DIREKTOR KARISME

Krstajić zatvorio Nasdaq

Povodom obilježavanja svjetskog mjeseca borbe protiv trgovine ljudima, Ljubiša Krstajić, osnivač i predsjedavajući UNITAS-a, globalne nevladine organizacije, kao i suosnivač i predsjednik borda direktora Karisma Hotels & Resorts, međunarodne hotelske grupacije, tradicionalnim udarcem u zvono zatvorio je berzu Nasdaq, drugu po veličini berzu u svijetu, odmah nakon njujorške.

Kako je sapšteno iz Karisme, ta čast ukazana je organizaciji UNITAS, koja je prepoznata kao aktivan akter na polju konstantne borbe protiv trgovine ljudima.

"UNITAS je osnovan početkom 2011. godine sa idejom da se u regionu poboljšaju uslovi života. Dijapazon aktivnosti je bio širok, te poslije poplava 2014. i aktivnosti u vezi sa pružanjem pomoći ugroženima u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, 2015. godine nastupa restruktuiranje i kanalisanje globalnih napora Unitasa. Unitas Sjeverna Amerika, Unitas Švajcarska kao kontrolno tijelo za Evopu, i Unitas kancelarija u Beogradu preusmjeravaju sve svoje napore ka borbi protiv trgovine ljudima, sa fokusom na inovativne programe, prvenstveno u sferi edukacije i prevencije, ali i direktnoj pomoći žrtvama trgovine ljudima", navodi se u saopštenju Karisma Hotels & Resorts.

Vjerujući u moć ujedinjenosti, kako i samo ime kaže, Unitas je ubrzo ostvario partnerstva sa državnim institucijama, NVO sektorom i drugim međunarodnim organizacijama, kao i stručnjacima u ovoj oblasti, kako bi razvio kolaborativna rješenja u borbi protiv trgovine ljudima.

"Brojne poznate ličnosti kontinuirano učestvuju u aktivnostima ove organizacije, kako finansijski, tako i moralno, ali i kao ambasadori dobre volje. UNITAS u Crnoj Gori, Hrvatskoj te drugim zemljama regiona i Evrope djeluje na zajedničkim projektima, kako u saradnji sa partnerskim nevladinim organizacijama, tako i posredstvom predstavnika državnih institucija. Trenutno je aktuelna regionalna kampanja HopeOn.Today koja broji više od 50 partnerskih organizacija, a u koju se svi zainteresovani mogu priključiti, te pomoći onima, kojima su oduzeta osnovna ljudska i građanska prava, a prevashodno sloboda", navodi se u saopštenju.

Krstajić je javnosti poznat kao osnivač Karisma Hotels & Resorts globalne, hotelske grupacije, koja i danas uspešno posluje, kako na destinacijama na Karibima, tako i na tržištima Hrvatske i Crne Gore.

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojih gostiju

"Karisma u svom portfoliu ima 31 hotel i pored Crne Gore posluje i u Hrvatskoj, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji. Karisma ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno orijentisanu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja poput prestižne AAA 4 Diamonds. Takođe, hoteli Grupacije su redovno na najcjenjenijim listama poput Forbes-ove liste Top 10 hotela, zatim listama Conde Nast Traveller, Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, a ključnu snagu Karisme čini njeni zaposleni, što je vrjednovano činjenicom da je Grupacija seritifikovana i nalazi se na listi „Great Place to Work”. U oblasti održivog razvoja Karisma se ponosi inicijativama koje realizuje, čemu svjedoče nagrade i sertifikati poput Green Globe, Travelife Gold Award i brojni drugi", navodi se u saopštenju Karisma Hotels & Resorts.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније