Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Mina-business [ Objavio: O.Z. ]

19. 02. 2020. 16:02 >> 16:05

NEOPHODNA PODRŠKA VLADE

Više projekata od značaja za Ulcinj

Bulevar Majka Tereza, valorizacija Štoja kroz izgradnju aerodroma i mogućnost izgradnje marine neki su od projekata koji bi bili značajni za Opštinu Ulcinj, ocijenjeno je na sastnaku njenih predstavnika i ministra saobraćaja i pomorstva, Osmana Nurkovića.

Nurković se danas, tokom radne posjete Opštini Ulcinj, sastao sa njenim predsjednikom Lorom Nrekićem.

“Na sastanku su razmotrene mogućnosti izgradnje i unapređenja putne infrastrukture, sa posebnim akcentom na realizaciju projekta bulevara Majka Tereza, valorizaciju Štoja kroz izgradnju aerodroma i mogućnost izgradnje marine”, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu ulcinjske Opštine.

Nrekić je Nurkovića upoznao sa prioritetnim projektima Opštine, za čiju je realizaciju neophodna podrška Ministarstva.

Nurković je rekao da je zadovoljan današnjom posjetom, ocijenivši da su slični razgovori neophodni kako bi se predočile teme koje su od zajedničkog interesa i na kojima se može raditi u cilju donošenja konkretnih rješenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније