Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

16. 03. 2020. 20:50   >>  20:59

HIPOTEKARNA

Besplatna aktivacija i članarina za elektronsko bankarstvo

Hipotekarna banka saopštila je da će svim svojim korisnicima omogućiti besplatnu aktivaciju i članarinu za korišćenje elektronskog bankarstva u trajanju od tri mjeseca.

Iz Banke su kazali da su, cijeneći specifičnost trenutka u kojem se zbog virusa korona našla i Crna Gora, a sa ciljem doprinosa sprečavanju njegovog širenja, preduzeli niz mjera u okviru svog poslovanja, u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje, Vlade i Centralne banke Crne Gore.

Kako su naveli, u svim filijalama Hipotekarne banke na snazi je ograničenje pristupa šalterima, tako da u filijali može boraviti onoliko klijenata koliko ima slobodnih šalterskih mjesta.

„Tako doprinosimo prevenciji širenja virusa i većoj sigurnosti kako klijenata tako i zaposlenih“, kazali su iz banke.

Hipotekarna banka, kako su naveli, klijentima nudi elektronske servise, prvenstveno servise elektronskog i mobilnog plaćanja, i apeluje na građane da ih koriste i da ne posjećuju šaltere banke ukoliko nije neophodno.

„U tom cilju, Hipotekarna banka će svim svojim korisnicima omogućiti besplatnu aktivaciju i članarinu za korišćenje elektronskog bankarstva u trajanju od tri mjeseca“, kaže se u saopštenju.

Navodi se i da su sve transakcije odrađene putem elektronskog bankarstva unutar Hipotekarne banke besplatne za sva fizička lica.

Hipotekarna banka donekle je izmijenila i režim rada svojih poslovnica, pa će ona na podgoričkom Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog broj 130 radi u dvije smjene, od osam do 20 sati, a to će biti i novo radno vrijeme poslovnice u Ulici slobode.

Poslovnice u Ruskim kulama u Bloku šest i u Donjoj Gorici radiće u redovnom radnom vremenu, od osam do 16 sati, a to je i radno vrijeme svih filijala u gradovima širom Crne Gore.

Hipotekarna banka je, za sada, zatvorila svoje filijale u turističkim naseljima Porto Montenegro, Portonovi, u Tržnom centru Delta City i šaltere u zgradi Rokšpeda na Starom aerodromu, a za vrijeme važenja Vladine naredbe subota će biti neradni dan u svim filijalama.

„Kao i do sada, podizanje novca na bankomatima za klijente Hipotekarne banke je besplatno, a oni će redovno biti snabdijevani gotovinom“, kaže se u saopštenju.

Iz banke su kazali da je za sva pitanja i nedoumice građanima na raspolaganju je Call centar, koji se dobija pozivom na broj 19905, a detaljne informacije o servisima mogu se naći i na sajtu www.hipotekarnabanka.com.

„Hipotekarna banka na dnevnom nivou prati smjernice Instituta za javno zdravlje, Vlade i Centralne banke, poštuje donesene odluke i blagovremeno će sprovoditi sve neophodne mjere sa ciljem sprečavanja širenja virusa korona“, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније