Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ PR centar ]

08. 05. 2020. 15:35   >>  16:02

NA PREKO 3.500 KVADRATA

U Danilovgradu uskoro novi Voli hipermarket

Izgradnja Hipermarketa Voli u Danilovgradu, u kojem će biti zapošljeno oko 120 ljudi, teče planiranom dinamikom, a otvaranje je planirano za jul. To su saopštili predstavnici Kompanije Voli, koji su danas, sa predstavnicima Opštine Danilovgrad, obišli radove na izgradnji Hipermarketa.

Iz Kompanije Voli su saopštili da će Danilovgrad, uz ostala četiri marketa koja otvaraju ove godine, „na najljepši način obilježiti ovu godinu u kojoj slavimo četvrt vijeka od osnivanja Kompanije Voli“.

„Voli centar  u Danilovgradu se prostire  na ukupnoj parceli površine 21.063m2. U prvoj fazi, planirana je gradnja Hipermarketa, koji će se prostirati na površini od 3.550m2. Hipermarket će predstavljati spoj inovativnih tehnoloških rješenja, tradicionalno bogate ponude uz najpovoljnije cijene na tržištu“, istakli su iz Kompanije Voli.

Oni su kazali da su sigurni da će Hipermarket zadovoljiti sve potrebe potrošača svih kategorija, a osim  Volijeve standardne ponude prehrambenih i neprehrambenih artikala, kako su naveli, u  objektu biti implementiran naš novi Take&go concept.

„Imajući u vidu ponudu i uslugu, kao i sve druge  visoko profilisane standarde koje naša kompanja prati u svim segmentima, kao i frekventnost i poziciju lokacije, siguni smo da će dati značajan doprinos unaprjeđenju kvaliteta ponude  danilovgradske opštine“, istakli su iz Kompanije Voli.

Oni smatraju posebno važnim to što će u novom objektu Hipermarketa Voli svoje zaposlenje naći oko 120 stanovnika Danilovgrada i okoline, 80 u Hipermarketu i 40 u pratećim sadržajima.  

„U prethodne tri godine, naša kompanija, najveća po broju zaposlenih u Crnoj Gori,  uvećala je broj radnika za 29 odsto. Ono što nas čini posebno ponosnim je činjenica da je bez obzira na situaciju, nastavljamo  kontinuitet rasta broja zaposlenih, što je od velikog značaja u ovom izazovnom momentu suočavanja sa posledicama pandemije korona virusa“, kazali su iz Kompanije Voli.

Oni su ocijenili da Voli centar u Danilovgradu na najljepši način predstavlja korak dalje u razvojnoj strategiji te komanije, koja, kako su kazali, osim proširivanja poslovnih aktivnosti „podrzumjeva odgovornost i unaprjeđenje kvaliteta život lokalne zajednice, naših zaposlenih, svih ljudi koji čine Kompaniju Voli“.

„Radovi su realizovani u planiranom roku, tako da će Hipermarket će biti otvoren u julu ove godine. ovom prilikom, posebno zahvaljujemo predsjednici Opštine Danilovgrad Zorici Kovačević i njenom timu na pokazanoj profesionalnosti. svojom efikasnošću  su doprinjeli uspješnoj realizaciji naših planova“, saopštio je predsjednik Kompanije Voli, Dragan Bokan.

Predsjednica Opštine Danilovgrad, Zorica Kovačević kazala je da su danas imali priliku da se uvjere kako radovi na izgradnji objekata Hipermarketa Voli u Danilovgradu, čija je površina 3.550 m2, idu planiranom dinamikom.

„Radujemo se što je otvaranje objekta planirano za jul. ono na šta smo posebno ponosni jeste da će biti otvoreno 80 novih radnih mjesta u prvoj fazi. Sigurni smo, na osnovu interesovanja naših sugrađana, da će najveći broj zaposlenih biti sa teritorije Opštine Danilovgrad“, rekla je Kovačević.

Kovačević je istakla da ih posebno čini ponosnim što se radi o modernom objektu, koji, kako je pojasnila, predstavlja spoj inovativnih tehnoloških rješenja, tradicionalno bogate ponude i najpovoljnijih cijena na tržištu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније