Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

11. 10. 2013. 14:38   >>  14:41

PITANJE IVANOVIĆU

Pozitivna: Kakvi su milioni iz Abu Dabija

Pozitivna Crna Gora zatražila je od ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja, Petra Ivanovića, informaciju o odobrenim sredstvima iz Abu Dabija, kao i šta je urađeno kako bi bilo adekvatnih projekata koji bi mogli da se finansiraju.

Iz Pozitivne su saopštili da su 8. oktobra uputili dopis Ivanoviću kojim su tražili informaciju o odobrenim sredstvima od 50 miliona dolara iz Abu Dabija.

“Na press konferenciji koja je održana 5. oktobra ministar je saopštio da je Abu Dhabi Fund for Development odobrio Crnoj Gori 50 miliona dolara za poljoprivredu”, navodi se u saopštenju Pozitivne.

Iz Pozitivne su dodali da su od Ivanovića tražili informacije o tome da li se radi o donaciji ili kreditu, kao i ako se radi o kreditu pod kojim uslovima, sa kojim grejs periodom, pod kojom kamatom i rokom otplate je odobren.

“S obzirom na to da je ministar tada izjavio da se pribojava da sada, kada je obezbijeđen novac, ne izađe na površinu nešto drugo, na primjer da Crna Gora nema baš toliko projekata o kojima se priča, zahtijevamo dodatnu informaciju šta je Ministarstvo učinilo kako bi bilo adekvatnih projekata”, zaključili su iz Pozitivne.

Ivanović je ranije saopštio da Crna Gora sada ima dovoljno novca za poljoprivredu i da će nastaviti i dalje da obezbijeđuje sredstva za razvoj poljoprivrede, podjseća Mina business.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније