Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Dnevne novine, Objavila: M.M.Lj. ]

01. 07. 2020. 07:07 >> 07:15

RAZMATRA SE PONUDA

Za sedam hala fabrike Radoje Dakić 93.000 eura

Stečajni upravnik Mladen Marković trebalo bi početkom iduće nedjelje da odluči da li će sedam hala nekadašnje fabrike “Radoje Dakić” prodati Lazaru Pejoviću za 93,2 hiljade eura ili jednu od njih za 300 eura kompaniji Tara trans iz Podgorice.

 

Ovo su jedine ponude koje su pristigle na deseti oglas za prodaju hala “Dakića” ukupne vrijednosti 677.000 eura.

Pejović je za najveću halu montaže površine 9,4 hiljada kvadrata, koja se prodavala za 389,5 hiljada eura, ponudio 57.000 eura, dok je halu termičke obrade od 4,3 hiljade kvadrata čija je cijena bila 201,2 hiljade ponudio da kupi za 33.000 eura.

Ponude za preostalih pet manjih hala kreću od 300 od 1,3 hiljade eura koliko je ponudio za materijal društvene ishrane procijenjene vrijednosti 58.000 eura, piše portal Pobjeda.

Kompanija Tara trans je za materijal vrijednosti 4,65 hiljada eura ponudila 300 eura.

Ukoliko Marković prihvati neku od ovih prodaja, kupac će imati obavezu da nakon potpisivanja ugovora pripremi elaborat o uklanjanju objekata i u roku od mjesec, o svom trošku, oslobodi zemljište.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније