Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina business, Objavila: R.B. ]

06. 07. 2020. 18:50   >>  18:46

OCIJENILI IZ MBA

Savjet važan za unapređenje poslovnog ambijenta

Novoformirani Savjet za unapređenje poslovnog ambijenta u Glavnom gradu biće izuzetno važno tijelo u nastojanjima da se poslovni ambijent u Podgorici unaprijedi i učini što podsticajnijim za biznis, ocijenili su iz Montenegro biznis alijanse (MBA).

MBA će, kao član Savjeta, nastojati da pruži svoj puni doprinos ostvarenju tog cilja.

„I do sada je saradnja MBA i Glavnog grada imala uzlazni trend, a članstvo u Savjetu će biti nova prilika da se ta saradnja učini efikasnijom u interesu razvoja biznisa na teritoriji Glavnog grada“, kazali su predstavnici MBA.

Oni su dodali da se njihova uspješna saradnja ogledala u konkretnim inicijativama koje su bile značajna podrška razvoju biznisa.

„Organizovanje već, može se slobodno reći, tradicionalnog Poljoprivrednog sajma u Podgorici je jedna od takvih aktivnosti. Takođe, naše zajedničko angažovanje u organizovanju manifestacija veoma važnih za uspostavljanje i unapređenje poslovnih odnosa preduzeća, ne samo u regionu nego i šire“, navodi se u saopštenju.

Iz MBA su kazali da njihovo učešće MBA u kreiranju zakonske regulative na nivou Glavnog grada ima višegodišnju uspješnu tradiciju.

„Koristeći iskustva i preporuke svojih članova, MBA će, kao član novoformiranog Savjeta, svojim predlozima i sugestijama nastaviti aktivno učešće u stvaranju što podsticajnijeg poslovnog ambijenta u cilju daljeg razvoja biznisa i privatnog sektora na teritoriji Glavnog grada“, poručili su iz te poslodavačke asocijacije.

Oni su dodali da čelnici Glavnog grada osnivanjem Savjeta potvrđuju opredjeljenje da Podgoricu učine gradom punim privrednog razvoja i ekonomskog i svakog drugog napretka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније