Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina, Objavila: J.B.Č. ]

15. 07. 2020. 20:42   >>  20:33

TIVAT

Novi dio nautičkog naselja počinje da se gradi krajem godine

Realizacija projekta gradnje novog dijela nautičkog naselja Boka Place u Tivtu trebalo bi da počne krajem godine, saopštili su iz Porto Montenegra.

Oni su kazali da je novi urbani rezidencijalni kompleks, sa preko 200 stanova, osmišljen da bude dobra investicija za posjedovanje nekretnina na tivatskoj rivijeri i u Crnoj Gori.

“Novi kvart kreiran je da pruži dom tokom ljeta ili cijele godine i baziraće se na temeljima savremenog načina života, uz brojne restorane i šoping sadržaje, atraktivni bioskop, pop-up galerije, auto showroom i mnoge druge sadržaje”, naveli su predstavnici Porto Montenegra.

Oni su dodali da će Boka Place ujedno ponuditi novi wellness koncept života kroz 144 stambene i 96 hotelskih jedinica, pod operativom hotelskog brenda Kerzner International, u kategorizaciji pet zvjezdica.

“Hotel i kondo stanovi će nuditi personalizovanu uslugu uz najsavremenije fitness i wellness sadržaje, kao i 20 metara dug bazen za upotrebu i zimi i ljeti”, navodi se u saopštenju.

Na samom ulazu u Porto Montenegro sa Jadranske magistrale, Boka Place će se graditi na prirodnom platou, odakle se pruža sjajan panoramski pogled na nautičko naselje, rivijeru i akvatorijum zaliva Boke Kotorske.

Iz Porto Montenegra su kazali da je Vlada dala saglasnost da se projekat Boka Place uvrsti na listu razvojnih, u okviru programa ekonomskog državljanstva.

"Ovo je sjajna prednost Boka Place-a na globalnom tršištu nekretnina, s obzirom na to da je crnogoski pasoš rangiran kao 32. po ekonomskoj mobilnosti, što je izuzetno atraktivno za kupce iz Rusije, Kine ili Turske”, dodaje se u saopštenju.

Cijene stanova u Boka Place-u počinju od 190 hiljada EUR.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније