Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Mina-business [ Objavila: M.L.B. ]

16. 07. 2020. 22:09   >>  22:07

MONTENEGROBERZA

Krajem mjeseca o kupovini sopstvenih akcija

Akcionari Montenegroberze trebalo bi da na ponovljenoj Skupštini 24. jula daju saglasnost Odboru direktora za kupovinu sopstvenih akcija i donesu odluku o raspolaganju stečenih dionica.

Dioničari bi trebalo i da donesu odluku o raspodjeli prošlogodišnje dobiti.

Na dnevnom redu je i usvajanje godišnjeg računa i revizorskog izvještaja za prošlu godinu, kao i izvještaja o radu Odbora direktora.

Akcionari bi trebalo da izaberu nezavisnog revizora za ovu godinu i donesu odluku o razrješenju i izboru članova Odbora direktora.

Skupština će se održati elektronski, putem video linka.

Atlas mont fond ima 33,55 odsto akcija u Montenegroberzi, Istanbulska berza 24,4 odsto, CG Broker diler 17,26 odsto, Atlas grupa 6,17 odsto, Atlas banka u stečaju 5,79 odsto, Crnogorska komercijalna banka 4,88 odsto, Prva banka 3,73 odsto, a Iva Senjak 1,44 odsto.

Ostali akcionari imaju ispod jedan odsto akcijskog vlasništva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније