Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila B.B. ]

04. 08. 2020. 11:39   >>  11:45

KOMPANIJA "AMPLITUDO"

Za mikro i mala preduzeća 50.000 eura pomoći

Rok za prijavljivanje za besplatnu pomoći mikro i malim preduzećima kroz kapmanju "Dobro je to", koju je osmislila i realizuje kompanija Amplitudo, ističe 15. avgusta, a preduzetnicima će biti obezbijeđene usluge vrijedne 50.000 eura.

U nastavku kampanje solidarnosti "Dobro je to", kako ističu u kompaniji Amplitudo, odabranim mikro i malim preduzećima biće poklonjen paket usluga u vrijednosti od ukupno 50.000 eura, kojima mogu sačuvati svoj biznis i ublažiti posljedice krize izazvane pandemijom korona virusa.

"Zainteresovani se prijavljuju od početka jula i to je do sada učinilo 60 preduzeća koja su birala neke od usluga kojima žele unaprijediti svoje poslovanje: kreiranje web sajta uz logističku podršku;Softverska rješenja; digitalni marketing i dizajn; PR (edukacija zaposlenih i konsultantske usluge)", napominju u saopštenju.

Rok za slanje prijava ističe 15. avgusta, nakon čega će biti odabrani dobitnici na osnovu tri kriterijuma, djelatnost preduzeća u oblasti pogođenoj korona virusom, geografsko podučje u kojem kompanija posluje i broj zaposlenih sa fokusom na mikro i mala preduzeća.

"Zainteresovani za program podrške prijavljuju se popunjavanjem jednostavnog obrasca na sajtu dobrojeto.me. Ovo je jedinstvena prilika malim biznisima da iskoriste prednosti svih digitalnih alata i kanala, neophodnih u kontekstu uspješnog poslovanja, da izgrade ili unaprijede svoj identitet, pozicioniraju se u digitalnom svijetu i postanu konkurentniji na tržištu i to besplatno. Na taj način, kompanija Amplitudo, kao nosilac projekta, nastavlja da obezbjeđuje finansijsku podršku crnogorskoj privredi i daje svoj doprinos opstanku za vrijeme krize", napominju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније