Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

08. 08. 2020. 13:27   >>  13:30

PREDAVANJA U PODGORICI

O prirodi novca sa Natalie Luks

Predavanja Natalie Luks iz Zagreba, koja je osnivač škole Svjesnog življenja, biće organizovana u Podgorici 24, 26. i 28. avgusta.

Sva predavanja, kako je saopšteno, koncipirana su tako da polaznici aktivno učestvuju i usmjeravaju dalji tok teme - prvi sat Luks predaje, ostala dva sata se postavljaju pitanja.

Ciklus predavanja naslovljen je "Priroda novca" i sastoji se iz tri predavanja:

1. "Šta je novac" je tema prvog predavanja, 24. avgusta
2. "Finansijska inteligencija" je tema drugog predavanja, 26. avgusta
3. "Novac u egu - svijet siromaštva i novac u istini - svijet izobilja" je tema trećeg predavanja, zakazanog za 28. avgust

"Polaznici cijelog ciklusa predavanja dobijaju bonus predavanje i druženje sa Luks, 30. avgusta", naveli su organizatori.

 Predavanja će se održati u HC Velji Neven, ul. Ivana Crnojevića 18, Podgorica, a prijave su obavezne najkasnije do 15. avgusta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније