Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Blic/Tanjug ]

06. 09. 2020. 11:56 >> 11:56
3

RASTE INTERESOVANJE

Sve više putnika u vozu iz Beograda ka CG

Trećeg dana od ponovnog uspostavljanja međunarodnog željezničkog putničkog saobraćaja na liniji Beograd-Bar, na put sa beogradske željezničke stanice u Topčideru ka Crnoj Gori u subotu uveče je krenulo 105 putnika, a kako su kondukteri u vozu rekli za Tanjug, taj broj se svakodnevno povećava.

  

Očekuje se da na usputnim stanicama u voz uđe još putnika za Crnu Goru.

Popunjenost kapaciteta u spavaćim kolima u vozu koji je večeras krenuo sa stanice u Topčideru je 90 odsto, a poštuju se sve mjere za sprječavanje širenja korona virusa.

U ostalim vagonima gdje su mjesta za sjedenje popunjenost kapaciteta je 30 odsto. U vagonima se sjedi, po propisanim mjerama, samo do prozora i svi putnici su na ulasku imali zaštitne maske.

Kako kažu kondukteri, sinoć je put Crne Gore krenula kompozicija sa sedam putničkih vagona i dva vagona za automobile. S ozbirom na zdravstvene testove koji se traže za ulazak u Crnu Goru, kondukteri kažu da je večeras veliki broj putnika.

U vozu su roditelji sa djecom, omladina i penzioneri, veći dio putnika iz Srbije ide u svoje kuće u Crnoj Gori, dok se dio vraća kući u Crnu Goru, a ima i onih koji porodično idu na more.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније