Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

20. 02. 2013. 17:07 >> 17:03
1

NASTAVLJEN ŠTRAJK

Vlada uplatila otpremnine radnicima Onogošt

Radnicima nikšićkog Hotelsko-turističkog preduzeća (HTP) Onogošt Vlada je uplatila otpremnine od po 5,6 hiljada eura, ali i pored toga, nastavili su štrajk, koji su počeli 24. decembra.

Uplatom otpremnina ispunjen samo jedan od zahtjeva za prekid štrajka, zbog čega će u prostorijama mliječnog restorana hotela Onogošt sačekati do sjutra, saopštili su predstavnici radnika.

Bivši radnici Onogošta, koji su 31. decembra ostali bez posla, traže da im bude isplaćena i razliku zarada za oktobar, novembar i decembar, koje su im, kako tvrde, smanjene 50 odsto.

Zahtijevaju i isplatu 11 zaostalih zarada, dva topla obroka i regresa, kao i razlike u platama iz prethodnih godina, koje bi treba da budu obezbijeđene iz stečajne mase HTP Onogošt, čija imovina će ovih dana biti ponuđena na tenderu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније