Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: M.M.Lj. ]

26. 09. 2020. 13:24   >>  13:24 4

BEČIĆ PORUČIO

USSCG biće ozbiljan partner Parlamentu

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić istakao je da će kao predsjednik najvišeg zakonodavnog doma pružati puni doprinos da u atmosferi dijaloga i konstruktivne razmjene argumenata, istinski budu zastupljeni interesi svih građana Crne Gore.

On je to kazao u svom na čestitku Unije slobodnih sindikata Crne Gore.

„Uvjeren sam da će Unija slobodnih sindikata, kao i druge sindikalne organizacije i državne institucije, biti ozbiljni partneri crnogorskom Parlamentu u zajedničkom poslu unapređenja radničkih prava i uslova rada u svim segmentima“, stoji u pismu predsjednika Bečića.  

Generalni sekretar Unije Srđa Keković izrazio je uvjerenje da će Bečić dati puni doprinos razvoju Crne Gore na evropskom putu, kao države socijalne pravde i blagostanja, u kojoj će zaposleni i građani raditi i živjeti u dostojanstvenim uslovima, te da će saradnja Skupštine i Unije u ostvarenju tih ciljeva biti plodotvorna. 

U odgovoru ambasadorki Republike Bugarske u Crnoj Gori Megleni Plugčijevoj, Bečić je između ostalog naglasio da je na putu izgradnje građanske, multikonfesionalne, evropske, evroatlantske, ekonomski snažne Crne Gore, podrška i saradnja sa zemljama članicama Evropske unije,  naročito prijateljskih država kao što je Bugarska, od neprocjenjive važnosti.

“Ambasadorka Bugarske je izrazila očekivanje da će nova parlamentarna većina nastaviti i ubrzati proces što skorijeg pristupanja Crne Gore porodici zemalja Evropske unije, čemu će njena država nastaviti da pruža punu podršku”, saopšteno je iz Bečićevog kabineta.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније