Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

TVCG; Objavio: O.Z.

19. 10. 2020. 19:37 >> 20:14
7

UPOZORENJE NADLEŽNIMA

Cetinjski ugostitelji blokirali kružni tok

Udruženje ugostitelja Prijestonice blokiralo je u 19 sati kružni tok ka Budvi i Podgorici na deset minuta, kao znak upozorenja, jer se nije razmotrio njihov apel da se ne zatvaraju lokali zbog usljed loše epidemiloske situacije.

Podsjećaju da u tom sektoru radi mnogo ljudi koji žive od zarađene plate, od te plate izdržavaju familije, a u sadašnjem trenutku,kako navode, njima kao poslodavcima biće nemoguće da obezbijede sredstva i pored najbolje namjere.

"Pitamo se kako ćemo pored plata personalu, izmirivati zakupnine, rate kredita i sve obaveze koje nam redovno i uredno dolaze na naplatu? Da li to znači da moramo preduzeti radikalne poteze kako bi neko čuo naš apel?", stoji u saopštenju udruženja ugostitelja Prijestonice.

Kako su predstavnici ugostitelja kazali za RTV Cetinje, ukoliko NKT do sjutra ne preispita svoju odluku, blokade će uslijediti svake večeri od 19 do 21 sat.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније