Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

22. 10. 2020. 20:36   >>  20:37 1

MARKIĆEVIĆ

"Svi da se pridržavamo mjera kako ne bi bilo zatvaranja"

Svjesni smo rizika i ove dane ćemo pokušati da u medije, ne samo naše kolege, nego i sugrađane zamolimo da nam pomognu, jer ako se svi budemo pridžavali mjera postoji šansa ostanemo da radimo, rekao je predsjednik Udruženja ugostitelja Budve Vido Markićević.

Markićević je kazao da su danas dobili saglasnost od Instituta za javno zdravlje (IJZ) i NKT-a da mogu da otvore lokale nakon što su uvažili sugestije na metodologiju. 

"Jedan dio kolega je otvorio lokale danas, drugi dio će sjutra. Svjesni smo rizika i ove dane ćemo pokušati da u medije, ne samo naše kolege, nego i sugrađane zamolimo da nam pomognu, jer ako se svi budemo pridžavali mjera postoji šansa ostanemo da radimo", rekao je Markićević.

Markićević upozorava, nakon današnjeg presjeka IZJ i 10 novozaraženih u tom gradu, da može opet doći do zatvaranja, što, kako kaže, niko ne bi želio u ovom trenutku.

"Zato, ako mogu da uputim apel našim sugrađanima i radnicima da se pridržavaju svih mjera, da pokušamo da suzbijemo epidemiju, da pokušamo da radimo u lošijim uslovima, ali bar da radimo da ne bi došlo ponovo do zatvaranja", zaključio je Markićević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније