Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina ]

09. 11. 2020. 19:31 >> 19:34

ZA PROŠLU GODINU

U srijedu isplata dividende akcionarima Telekoma

Isplata dividende akcionarima Crnogorskog Telekoma za prošlu poslovnu godinu počeće u srijedu.

Iz kompanije su kazali da je bruto iznos dividende po akciji četiri centa, od čega će se prilikom isplate umanjiti pripadajući iznos poreza na dobit za preduzeća, odnosno poreza na dohodak i prireza na porez za građane u skladu sa važećim propisima.

Akcionari dividendu mogu podići na svim šalterima Crnogorske komercijalne banke, uz lični dokument.

Na redovnoj Skupštini akcionara Crnogorskog Telekoma, održanoj 23. septembra, odlučeno je da se dio dobiti ostvarene u prošloj finansijskoj godini od 1,89 miliona eura isplati akcionarima kao dividenda u bruto iznosu od četiri centa po akciji.

Dio dobiti od 2,4 miliona eura biće raspodijeljen u zadržanu dobit.

“Dividenda će biti isplaćena akcionarima Crnogorskog Telekoma koji su posjedovali akcije na dan održavanja Skupštine akcionara i donošenja odluke o raspodjeli dobiti kompanije”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније