Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

29. 10. 2013. 19:00 >> 19:01

ASOCIJACIJA

„Udružili“ se crnogorski menadžeri

Predsjednik Skupštine novoosnovane Asocijacije menadžera Crne Gore je Milutin Nino Radulović, predsjednik Upravnog odbora Budimir Raičković.

Cilj konstituisanja ove Asocijacije je, kako su naveli, osnaživanje menadžerske profesije, ali im je posebno značajno i da promovišu Crnu Goru, ne samo kao turističku destinaciju, nego i kao destinaciju čije bogatstvo leži u vrijednim i sposobnim ljudima koji, radeći na sebi i svojim rezultatima, pomažu i svojoj državi.

Predsjednik Skupštine Milutin Nino Radulović kazao je na pres konferenciji da su mu menadžerska znanja bila važna i kada je osnivao prvu privatnu televiziju u Crnoj Gori. „I svih ovih godina radim na tome da usavršavam svoje upravljačke sposobnosti“, kazao je Radulović.

Ambicija Asocijacije je da omogući crnogorskim menadžerima da budu u kontaktu, kao i da kontaktiraju sa iskusnim inostranim menadžerima, te ekspertima i misliocima iz domena razvoja menadžmenta i rukovođenja, kazao je Slavoljub Popadić.

„Pored profita, pažljivo tretiramo društveno odgovoran odnos prema široj zajednici, kao što je definisano u našem etičkom kodeksu: Profit shvatamo kao izdvajanje danas za bolje sjutra, stoga se nećemo zauzimati samo za puko ostvarivanje profita, već za takvu njegovu upotrebu koja će otvarati nova radna mjesta, povećati blagostanje zajednice i osigurati održivi razvoj“, kazao je Popadić.

Crnogorski menadžeri danas su izabrali najvažnije organe za rad Asocijacije: Upravni odbor, Izvršni odbor i potpredsjednike. Upravni Odbor je donio i odluku da formira komunikacijsko-medijski centar kao tijelo od posebnog značaja za odnose s javnošću i promociju naših ideja, aktivnosti i rezultata, kazao je Budimir Raičević.

Dobili su status posmatrača u evropskoj  Asocijaciji menadžera, uz otvorenu mogućnost punopravnog članstva u trenutku kada naša država postane član EU.

Uskoro će potpisati i protokole o saradnji sa Asocijacijama menadžera Srbije i Hrvatske, kazali su iz crnogorske Asocijacije menadžera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније