Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

24. 12. 2020. 13:13 >> 13:13

OPŠTINA NIKŠIĆ

Za žensko preduzetništvo 40.000

Predsjednik Opštine Nikšić Milutin Simović saopštio je da ta Opština pokreće Program podrške ženskom preduzetništvu, kojim će se u Budžetu za iduću godinu obezbijediti 40.000 eura za dodjelu bespovratnih grantova.

Simović je istakao da biznis i preduzetništvo ne smiju biti i nijesu rezervisani za muški dio populacije.

“Inovativnim i podsticajnim mjerama, sa lokalnog nivoa, mi želimo da žene budu podstaknute, motivisane, da pokreću biznise i preduzetničke aktivnosti, da stvaraju nove vrijednosti, nove proizvode i usluge, i da se samostalno ostvaruju u biznisu”, navodi se u saopštenju.  

“Preduzetnice su uz niz sugestije i predloga, zahvalile predsjedniku Simoviću na organizaciji ovog događaja, kao i najavi podrške ženskom preduzetništvu, ističući da se jedino zajedno, odgovorno i posvećeno može odgovoriti svim izazovima koje nosi poslovni ambijent, posebno u ovom vremenu”, saopšteno je iz Opštine.

Sastanku su u ime Opštine prisustvovale i potpredsjednica Sonja Nikčević, Radinka Mijušković iz Službe za saradnju, poslove predsjednika i informisanje i  Gordana Čolaković iz Sekretarijata za finasije, razvoj i preduzetništvo.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније