Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

03. 11. 2013. 12:03   >>  12:03

ZVANIČNI SUSRETI

Ministar Ivanović u posjeti Briselu

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Petar Ivanović narednih pet dana u zvaničnoj posjeti Briselu, u okviru koje će imati nekoliko odvojenih sastanaka sa predstavnicima Evropske komisije.

 

Iz njegovog resora je saopšteno da su sastanci, koje će Ivanović imati u Briselu, veoma značajni za pregovaračka poglavlja koja se odnose na poljoprivredu i ruralni razvoj, bezbjednost hrane, veterinarstvo i fitosanitarni nadzor i ribarstvo.

Ministar će, navodi se u saopštenju, imati sastanke sa generalnim direktorima DG AGRI, DG MARE, kao i za poljoprivredu, ribarstvo, socijalna pitanja i zdravlje i vanjskih poslova, proširenja i civilne zaštite u Savjetu EU. Planirani su i sastanci sa zamjenikom generalnog direktora DG SANCO, šefom jedinice zaduženim za Crnu Goru i predsjednikom AGRI odbora u Evropskom parlamentu.

On bi, stoji u saopštenju, trebalo da se sastane i sa komesarom za zdravstvo, direktorom Direkcije B1 u DG ELARG, savjetnikom u direktoratu B1 i šefom jedinice za Crnu Goru i Island. Najavljeni su i sastanci sa komesarom za pomorstvo i ribarstvo, predsjednikom Odbora za poljoprivredu, ruralni razvoj i okolinu, savjetnikom u DG AGRI, šefom jedinice za proširenje, EEA i EFTA i za IPARD.

Ivanović će, kako je najavljeno, prisustvovati i sastanku Pododbora za poljoprivredu i ribarstvo u srijedu, kada će se održati i prijem povodom učlanjenja Nacionalnog udruženja vinogradara i vinara Crne Gore u Evropsko udruženje vinogradara (CEVI). 


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније