Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

01. 01. 2021. 14:37 >> 14:43
12

O NOVOJ AVIO-KOMPANIJI

"Od 0 eura do 30 miliona"

Od nula eura preko četiri miliona do 30 miliona, napisao je poslanik DPS-a Predrag Bošković nakon objave ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića da je uplaćen početni kapital za osnivanje nove avio kompanije.

Poslanik SDP-a Raško Konjević takođe je komentarisao posljednju objavu Vlade Crne Gore.

"Troškovi osnivanja nove kompanije biće 0 eura. Danas smo ipak “potrošili” početnih 4 miliona. Juče smo usvojili Odluku o osnivanju sa imenom “ToMontenegro”. Danas razumijem pozivamo građane da daju prijedloge za ime??!!! Nije mi jasno-mijenjamo li ime od juče!!!", naveo je Konjević.

Podsjetimo, ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić, kazao je ranije da će osnivanje nove avio kompanije koštati nula eura.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније