Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

04. 01. 2021. 15:01 >> 15:09

NAREDNE DVIJE NEDJELJE

Cijene goriva bez promjena

Naredne dvije nedjelje cijene goriva u Crnoj Gori ostaće nepromijenjene, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija.

Tako će od sjutra 5. januara cijene BMB 98 ostati 1,18 eura, BMB 95 1,14 eura, Eurodizel 1,03 eura a lož ulje 1,02 eura.

"Prema odredbi Uredbi o načinu obrazovanja maksimalno dozvoljenih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun će se obaviti 18 januara a eventualno izmjnjene cijene naftnih derivata važiće od 19.januara 2021.godine", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније