Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina ]

19. 01. 2021. 11:27   >>  11:29 5

MINISTARSTVO POZVALO

Ko ima viziju razvoja ToMontenegra da se prijavi

Ministarstvo finansija i socijalnog staranja pozvalo je sve zainteresovane koji imaju želju i viziju da doprinesu razvoju nove nacionalne avio-kompanije ToMontenegro, da do petka dostave svoje biografije.

Biografije se mogu dostaviti na adresu 2montenegro@gov.me.

Iz Ministarstva su kazali da je Vladu, od kada je objavljena odluka o osnivanju nove nacionalne avio-kompanije, kontaktirao veliki broj stručnjaka koji rade u Crnoj Gori i inostranstvu, sa željom da lično doprinesu njenom razvoju.

"Imajući na umu važnost, kao i hitnost situacije, a vodeći se načelima jednakih šansi za sve, mertitokratije i transparentnosti, Vlada je otvorena za temeljne razgovore sa svakim ko smatra da snagom svoje biografije i pratećom vizijom može doprinijeti uspostavljanju i razvoju kompanije ToMontenegro", navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Ministarstva.

Vlada će razmotriti biografije i propratna pisma svih zainteresovanih koji ispunjavaju određene kriterijume, između ostalih, da imaju iskustvo na rukovodećoj poziciji najmanje pet godina u avio-industriji, finansijama odnosno reviziji, prodaji ili marketingu, privrednom pravu ili sektoru turizma.

Kriterijum je i visoko obrazovanje, odnosno osnovne studije, dok su magistarske studije dodatna prednost.

"Uslov je i poznavanje engleskog jezika, minimum na nivou B2, dok je nivo C1/C2 dodatna prednost. Poznavanje još jednog stranog jezika i međunarodno radno iskustvo smatraće se dodatnom prednošću. Informacije o dodatnim postignućima i nagradama biće dodatno vrednovane", navodi se u saopštenju.

Razgovori sa potencijalnim kandidatima će se obavljati 25. i 26. januara.

"Vlada će temeljno razmotriti sve relevantne predloge, primijeniti stroge kriterijume prilikom odabira potencijalnih kandidata i donijeti odluku na sjednici zakazanoj za 28. januar", zaključuje se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније