Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

04. 02. 2021. 14:46 >> 14:50
5

KALUĐEROVIĆ

"Jasno zašto je kreditni aranžman bio tajna"

Skidanjem oznake tajnosti sa svih dokumenata koja se odnose na kreditni aranžman iz Abu Dabi Fonda koju je preduzeo novi Odbor direktora IRF-a na čelu sa Velizarom Kaluđerovićem, stvoren je preduslov za dalje procesuiranje, koje je danas dobilo svoj epilog, saopštile su Demokrate.

“Sada je potpuno jasno zbog čega je prethodno rukovodstvo držalo pod oznakom tajnosti ovaj kreditni aranžman”, navodi se u saopštenju.

Novi Odbor direktora IRF-a, na čelu sa predsjednikom Velizarom Kaluđerovićem i članicom, a ujedno i izvršnom direktoricom Irenom Radović, prije deset dana skinuo je oznaku tajnosti sa svih dokumenata koja se odnose na kreditni aranžman iz Abu Dabi Fonda, saopštile su Demokrate.

“Takođe, svu dokumentaciju u vezi sa korišćenjem kreditnih sredstava dostavili su odmah nadležnom organu na dalji postupak.Skidanjem oznake tajnosti koju je preduzeo novi Odbor na čelu sa Kaluđerovićem, stvoren je preduslov za dalje procesuiranje, koje je danas dobilo svoj epilog”, kazale su Demokrate.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније