Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

08. 02. 2021. 19:12 >> 19:11
10

DEMANTOVAO STIJOVIĆA

Simović: Radio sam u cilju zaštite interesa CG

U vezi sa navodima ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandra Stijovića, iznijetim na današnjoj konferenciji za medije, odlučno demantujem moje povezivanje sa bilo kakvom mogućnosti zloupotrebe ili nesavjesnog postupanja u projektu ADMAS, rekao je predsjednik Opštine Nikšić Milutin Simović.

"Kada je u pitanju ovaj projekat radio sam u cilju zaštite državnih interesa, u koordinaciji sa drugim nadležnim institucijama, uključujući i Zaštitnika imovinsko-pravnih interesa Crne Gore", istakao je Simović.

Sve te navode, dodaje Simović, lako je utvrditi uvidom u dostupnu dokumentaciju.

Stijović je danas kazao da nijesu svi krajnji korisnici ni ispunjavali uslovi za dodjelu kredita, što je predmet istraživanja Tužilaštva.

"Iz raspoložive dokumentacije se utvrđuje da je kompletnu proceduru pratio Nemanja Katnić, tadašnji sekretar ministarstva, a odobrenje je vršio Blagota Radulović, uz odobrenje bivših ministara Petra Ivanovića, Budimira Mugoše i Milutina Simovića", rekao je Stijović.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније