Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

11. 02. 2021. 12:50   >>  12:51 1

MINISTARSTVO EKONOMSKOG RAZVOJA

Vaučeri prosvjetari i zdravstveni radnici da iskoriste do 1. jula

Ministarstvo ekonomskog razvoja Crne Gore saopštilo je da turističke vaučere u vrijednosti od 200 eura, namijenjene zdravstvenim i prosvjetnim radnicima je moguće iskoristiti do 1. jula 2021, te da izdvojeno i 150.000 eura za podršku turoperatorima.

“Turistički vaučeri od 200 eura zdravstvenim i prosvjetnim radnicima za jednokratno korišćenje u registrovanom privatnom smještaju do 1.7.2021. 150.000 eura za podršku turoperatorima radi organizovanog dovođenja turista sa prioritetnih tržišta”, saopštilo je Ministarstvo na svom Tviter nalogu.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније