Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

17. 02. 2021. 18:04 >> 18:10
10

GLAVNI GRAD

Svakom radniku MA po 250 eura

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković najavio je da će Glavni grad svakom radniku Montenegro erlajnsa uplatiti jednokratnu pomoć od po 250 eura.

Vuković je na Fejsbuku napisao da su radnici MA bez plate već puna četiri mjeseca.

"Da stvar bude gora, ne nazire se rješenje problema u kom se trenutno nalazi 360 ljudi i njihove familije, od kojih najveći broj živi u Podgorici. U želji da, koliko-toliko, pomognemo našim sugradjanima u nevolji, teško se mireći s njihovim položajem nakon svega što su dali ‘Montenegro Airlines’-u, a time i državi Crnoj Gori, Glavni grad će svakom zapošljenom uplatiti jednokratnu pomoć od 250 eura", napisao je Vuković.

Kako je naveo to će Glavni grad koštati 90.000 eura.

"Svjesni smo da ovo ne rješava njihov problem. Zato, bez obzira na sudbinu naše nacionalne avio-kompanije, očekujem da će Vlada Crne Gore uskoro izaći s konkretnim prijedlogom koji će značiti sigurnu perspektivu radnika MA-a i njihovih porodica", zaključio je Vuković.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније