Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

22. 02. 2021. 09:36   >>  09:39 6

ZZZCG

Počela isplata pomoći nezaposlenima

Jutros je počela isplata jednokratne novčane pomoći od 100 eura, iz novog paketa podrške privredi i građanima Vlade Crne Gore za I kvartal 2021. godine, koja se odnosi na nezaposlena lica sa evidencije, saopšteno je iz Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.

CKB banka će, kao društveno odgovorna banka, vršiti isplate nezaposlenim licima, korisnicima jednokratne novčane pomoći, bez provizije.

Nezaposlena lica sa evidencije Zavoda za zapošljavanje novac mogu podići sa ličnom kartom na šalterima CKB banke.

"Kada su u pitanju korisnici novčane naknade ispod 100 eura, razlika do iznosa od 100 eura, biće isplaćena preko Prve banke obzirom da korisnici novčane naknade već imaju otvorene račune kod ove banke", kazali su iz ZZZCG.

Podsjećaju da je novim mjerama podrške građanima i privredi za prvi kvartal ove godine Vlada opredijelila sedam miliona eura pomoći ranjivim kategorijama stanovništva.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније