Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

23. 02. 2021. 18:38 >> 18:39
2

BOJANIĆ

"Privredni sud pokazao privrženost DPS-u"

Očigledno politički motivisanim rješenjem Privredni sud, uvažavajući sve nazovi argumente Odbora direktora EPCG, prejudicira pravosnažno okončanje imaginarnog sudskog spora, za koji ne postoje ni naznake ko će ga i iz kojih razloga pokrenuti, saopštio je ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić.

On je reagovao na odluku Privrednog suda koji je usvojio predlog Elektroprivrede Crne Gore i odredio privremenu mjeru kojom je Vladi Crne Gore zabranjeno održavanje 23. vanredne sjednice skupštine akcionara EPCG koja je bila zakazana za 25. februar.

"I pravnim laicima jasno je da je u ovom farsičnom postupku Blažo uvažio sugestije Jovanića, a sve u funkciji predstojećih izbora u Nikšiću. Privredni sud je i ovaj put pokazao bespogovornu privrženost DPS-u", navodi Bojanić.

On je kazao da je zadovoljan ovakvim rješenjem bez obrzira što je zabranjeno održavanje Skupštine akcionara EPCG, odnosno, kako je ocijenio "odgođena smjena članova Odbora direktora EPCG do 16. marta 2021. godine".

Navodi da je "transparentna zarobljenost Privrednog suda dokaz više da ovo društvo mora, uz promjene u Tužilaštvu, što prije krenuti u promjenu „trulih dasaka“ u sudskim instancama".

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније