Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Mina biznis ]

04. 03. 2021. 17:29 >> 17:29

NA KRAJU GODINE

Gubitak zabilježila jedino Adriatic banka

Pozitivan rezultat na crnogorskom bankarskom tržištu na kraju prošle godine zabilježilo je 11 poslovnih banaka, čiji je ukupan profit iznosio 23,32 miliona eura.


Gubitak je zabilježila jedino Adriatic banka, a iznosio je 984 hiljade eura.

Najveći profit, od 5,1 milion eura, ostvarila je Erste banka, za kojom slijede Hipotekarna i NLB, sa dobitkom od 3,5 miliona, odnosno 3,31 milion eura.

Addiko banka je prošlu godinu završila sa profitom od 3,13 miliona eura, Universal Capital sa 2,05 miliona eura dobiti, Crnogorska komercijalna sa 1,85 miliona, Prva sa 1,6 miliona, a Lovćen sa 1,5 miliona eura.

Dobit Zapad banke na kraju decembra iznosila je 563 hiljade, Komercijalne 507 hiljada, a Ziraat banke 276 hiljada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније