Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

17. 03. 2021. 16:24 >> 16:25

PRAVA CG

Iniciraće razgovor o problemu prenzionera KAP-a

Prava Crna Gora iniciraće da skupštinska Komisija za kontrolu i praćenje postupka privatizacije razmotri problem penzionera Kombinata aluminijuma (KAP), kojima nijesu isplaćene otpremnine.

Predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić, kazao je da ta partija, kao dio odgovorne parlamentarne većine, želi da pomogne svakom ko je uskraćen u ostvarivanju svojih prava, te da će u saradnji sa stručnim timom i kolegama iz parlamenta, tražiti najbolje rješenje za njihovu situaciju.

Milačić se danas sastao sa bivšim radnicima KAP-a, na čelu sa Nikolom Rakovićem, koji su usljed stečaja preduzeća ostvarili pravo na penziju, ali su uskraćeni za otpremnine, koje su im zakonski pripadale.

Iz Prave Crne Gore su podsjetili da ti ljudi osam godina na ulici traže svoja prava.

„Od mnoštva razgovora sa predstavnicima bivšeg režima, prebacivanja nadležnosti i obećanja, ni u ovom, kao ni u drugim sličnim slučajevima nije bilo ništa“, navodi se u saopštenju Prave Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније