Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

26. 03. 2021. 11:51   >>  11:57 3

ZVANIČNO POTVRĐENO

Linija Luksemburg-Podgorica od 1. aprila

Od avioprevoznika „Luxair“ stigla je i zvanična potvrda Aerodromima Crne Gore da će linija između Luksemburga i Podgorice biti uspostavljena 1. aprila, saopšteno je iz ACG.

Ova je linija više puta najavljivana i otkazivana zbog Korona virusa, ali će se ubrzo letjeti dva puta sedmično – ponedeljkom i četvrtkom.

“Luksemburška aviokompanija odavno je pokazala interesovanje za Crnu Goru kao turističku destinaciju, što je mjesecima unazad rezultiralo pregovorima između predstavnika Luxair-a, izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore Danila Orlandića, ambasadora Crne Gore u Briselu Ivana Lekovića i predsjednice Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu, Fetije Kalač”, navodi se u

Osim što je linija Luksemburg – Podgorica dobra konekcija cijelog Balkana sa ovim dijelom Zapadne Evrope, za Crnu Goru je takođe važna zbog dijaspore koja živi u ovom Velikom vojvodstvu.   

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније