Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

06. 04. 2021. 13:08 >> 13:16
6

ŠEHOVIĆ

"Da su Francuzima naši “eksperti” iz Vlade"

Dok čitav svijet s punim pravom zbog teške situacije izazvane zdravstvenom krizom pomaže svoje nacionalne aviokompanije, poput Francuske koja je Er Fransu za dokapitalizaciju pomogla sa 4 milijarde eura, “ekspertska” Vlada Crne Gore je našu brže bolje na dugme ugasila, poručio je potpredsjednik SD-a i poslanik u Skupštini CG, Damir Šehović, putem Tvitera.

“Besplatno” je, ističe Šehović, sa “nula eura” osnovala novu, koja nas je do sad već koštala 20 miliona eura, a i dalje postoji samo na papiru.

"Da su Francuzima naši “eksperti” iz Vlade! Da ih nauče kako se bez posla, preko noći praktično, ostavlja 350 radnika, kako se tipična turistička destinacija, koja je za čak 60% turista isključivo avio dostupna, godišnje ostavlja bez 650.000 putnika a domaća ekonomija bez 180 miliona € prihoda od turizma, kako se gube najvažniji slotovi, kako se “krijući” kupuju avioni za koje ne znamo ni kad će početi da lete ni na kojim destinacijama će letjeti", napisao je Šehović na Tviteru.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније