Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

16. 04. 2021. 09:31 >> 09:34

O UPRAVAMA CARINA I PRIHODA

Šehović: Vlada sedmi put mijenja Uredbu

Vlada Crne Gore sedmi je put od početka mandata promijenila uredbu kojoj je Upravu prihoda i Upravu carina spojila u jednu, saopštio je poslanik SD-a Damir Šehović.

"Vlada je prije samo 15 dana predložila budžet za ovu godinu koji Upravu prihoda i Upravu carina prepoznaje kao posebne potrošačke jedinice. A juče, sedmi put od početka mandata, mijenja Uredbu kojom pomenute uprave spaja u jednu. Toliko o 'najboljem budžetu' u istoriji", kaže Šehović.

Podsjeća na planove Vlade da će tako omogućiti lakšu i efikasniju naplatu poreza i akciza.

"Što očigledno prije 15 dana, kada su predlagali budžet, nijesu znali, pa će morati amandmanski da djeluju na sopstveni predlog. Mora li Vlada baš svaki dan da se blamira? Da li je riječ o neznanju i neiskusvu, ili o svjesnoj namjeri da se uruši sistem, ostavljamo građanima da zaključe", rekao je Šehović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније