Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina ]

17. 04. 2021. 19:18 >> 19:18

ODBOR DIREKTORA ODLUČIO

Zoran Tajić v.d. direktora Barske plovidbe

Za vršioca dužnosti (v.d.) izvršnog direktora Barske plovidbe danas je izabran Zoran Tajić iz Bara.

Tu odluku donio je na današnjoj sjednici Odbor direktora tog brodarskog preduzeća u većinskom državnom vlasništvu, prenosi portal Feral Bar.

Tajić je diplomirani saobraćajni inžinjer i do sada je bio zaposlen u jedinstvenoj Luci Bar, odnosno Port of Adriji. Predsjednik je Opštinskog odbora Pokreta za promjene (PzP) Bar.

Tajić je na mjestu v.d. izvršnog direktora barskog brodara zamijenio Mirsada Tršića.

Bord Barske plovidbe danas je na sjednici dogovorio da se konkurs za izvršnog direktora tog preduzeća raspiše u najskorije vrijeme.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније