Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

26. 01. 2013. 13:29   >>  13:36

Žičara na prodaju

Novo nadmetanje za Savin Kuk

Stečajna uprava Ski centra Durmitor raspisala je danas novi oglas za prodaju žičare Savin kuk sa pripadajućim zemljištem, građevinskim objektima i opremom.

Početna cijena je 2,5 miliona eura, što je 600 hiljada manje nego na prethodnom javnom nadmetanju. Ponude mogu dostavljati do 8. februara.
Ponuđeno zemljište je površine 21,25 hiljada metara kvadratnih sa . restoranom "Durmitorsko sijelo" i pomoćnom zgradom pored njega, restoranom "Montana" i skijašnicom, dvije pomoćne kućice kod glavne žičare, dvije trafostanice i tri drvene kućice na trasi.
Kupac je obavezan i da zaposli sedam radnika stečajnog upravnika.
Preduzeća i fizička lica pravo učešća na javnom nadmetanju stiču uplatom depozita od deset odsto početne cijene na žiro račun stečajnog dužnika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније