Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

14. 05. 2021. 10:00 >> 10:03

POČETAK SARADNJE

EPCG i CEDIS postali dio Asocijacije menadžera

Elektroprivreda Crne Gore i Crnogorski elektrodistributivni sistem pristupili su Asocijaciji menadžera Crne Gore.

Predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore Budimir Raičković i izvršna direktorica Anđela Radosavović sastali su se sa izvršnim direktorom EPCG Nikolom Rovčaninom i izvršnim direktorom CEDIS Vladimirom Čađenovićem i istakli da su zadovoljni što je menadžment EPCG-a i CEDIS-a ovom odlukom prepoznao značaj AMM-a na domaćem, regionalnom i međunarodnom planu.

Kako su istakli očekuju da će se ostvariti kvalitetna saradnja, a sve u cilju sveukupnog društvenog i ekonomskog oporavka Crne Gore.

Kako ističu u saopštenju EPCG I CEDIS-a, Rovčanin je istakao da je Asocijacija menadžera prepoznata kao moderna i veoma proaktivna poslovna organizacija koja može puno pomoći na polju poslovnog povezivanja, ekonomske diplomatije, podizanja kvaliteta korporativnog upravljanja, unapređenja ljudskih resursa i digitalne transformacije, te da očekuje da će EPCG i AMM u narednom periodu osmisliti i realizovati neke zajedničke projekte.

Čađenović je naveo da je neophodno raditi na snaženju Asocijacije menadžera Crne Gore i da ugled koji uživa AMM u poslovnom svijetu, ne samo u Crnoj Gori nego i šire treba još više iskoristiti.

On je istakao da je siguran da će u periodu koji slijedi CEDIS i AMM ostvariti uspješnu i kvalitetnu saradnju u korist kompanije na čijem je čelu ali i privrede uopšte.

Rovčanin i Čađenović su sa zadovoljstvom prihvatili informaciju da su u skladu sa Statutom i pravilima Poslovnog kluba AMM-a postali i članovi Upravnog odbora AMM-a, ali i iskazali punu spremnost da kao članovi najvišeg upravljačkog tijela Asocijacije daju svoj lični doprinos snaženju zajedničke institucije.

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније