Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

10. 07. 2021. 08:52 >> 08:52

DOSTAVILI PREDLOG

DF inicirao saslušanje ministra Spajića

Poslanici DF-a Simonida Kordić i Dejan Đurović juče su dostavili Skupštini inicijativu za saslušanje ministra finansija Milojka Spajića zbog ugovaranja hedžing aranžmana kredita za auto-put.

To je Pobjedi potvrdio Vladimir Joković, predsjednik skupštinskog Odbora za ekonomiju, finansije i budžet, pred kojim Spajić treba da bude saslušan.

DF je tražio saslušanje kako bi Spajić objasnio pod kojim je uslovima dogovorio smanjenje kamatne stope na kredit za auto-put Bar-Boljare sa dva odsto dolarske na 0,88 odsto eurske.

Spajić je u četvrtak obavijestio javnost da je zaštitio državu od valutnog rizika kredita kod kineske Exim banke, te da će ušteda ostvarena po tom osnovu biti osam miliona eura godišnje. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније