Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

11. 07. 2021. 10:23   >>  10:23

IZVRŠNI DIREKTOR

Nastavićemo sa radom u interesu Plantaža

Izvršni direktor Plantaža Miroslav Vuković kazao je da će sa menadžmentom nastaviti, kako je rekao, rad u interesu kompanije. Beskompromisno, kako je saopštio, pozdravlja razumne dogovore u kompaniji.

"Povodom sastanka Odbora direktora i Sindikata kompanije '13. jul Plantaže', kao i rezultata tog sastanka, izražavam posebno zadovoljstvo što će sindikalna organizacija u narednom periodu obezbijediti nesmetan proizvodni proces. Za Kompaniju je važno, što neće niko da nam smeta da radimo", rekao je Vuković.

Pozdravio je, kako je rekao, visok stepen razumijevanja koji je postignut u vezi sa neophodnim pretpostavkama za opstanak kompanije koja se nalazi u veoma složenoj situaciji, kao i najavljeni plan novog Odbora direktora za sveobuhvatno restrukturiranje firme, u skladu sa najboljim praksama i standardima u industriji.

"Posebno je važno i što je Odbor direktora javno potvrdio i jasno razgraničio nadležnosti uprave i sindikalne organizacije i istakao da zahtjevi za smjenama menadžmenta ne spadaju u nadležnost Sindikata, tako da više ne očekujem od Sindikata da će zahtijevati ono što im ne pripada, a to je da traže razrješenje kompletne uprave i zbog toga štrajkuju", rekao je on.

Kaže da on i menadžment nastavljaju da rade onako kako su i počeli 23. oktobra prošle godine.

"Dakle, nastavljamo beskompromisno i bez udvoričkog podilaženja bilo kome, jer sve mora da bude u isključivom interesu kompanije", rekao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније