Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ M.L.B. ]

15. 09. 2021. 12:00 >> 12:09
3

BOJANIĆ

Kvalitet radova na auto-putu važniji od roka

Građevinski radovi na dionici auto-puta Bar Boljare blizu su završetka, ali je kvalitet radova važniji od predviđenog roka - 30. novembra, kazao je na konferenciji za medije ministar kapitalnih inivesticija Mladen Bojanić.

„Svi očekujemo 30. novembar kraj, ali još jednom ću da podvučem da ovo Ministarstvo i ja lično sam spreman i da istrpim i da to ne bude 30. novembar, ali da kvalitet radova bude do kraja ispoštovan. Nećemo žuriti pa i da bude politička šteta neka je na meni, da pustimo put koji nije do kraja završen u smislu perfektnosti tog završnog asfalta i svega ostalog“, naveo je Bojanić.

Bojanić je kazao i da je izvjesno da su građevinski radovi blizu da se završe, te da postoje problemi oko obrade tehničke dokumentacije i tehničkog prijema.

„Ostaje nam da riješimo par priključnih puteva. Taj dio silaska sa petlje do puta Mateševo – Kolašin tu imamo 1,4 km imamo da riješimo i to je nakon ove dionice auto-puta, najvažniji put je tih 1,4 km, da kada se siđe sa auto-puta da se bar pristojnim putem dođe do puta Kolašin – Mateševo“, kazao je Bojanić.

On je naveo i da će danas u Vladi biti održan sastanak kod premijera na kojem će biti prisutni svi uključeni u izgradnju auto-puta.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније